2008 in Review

Ianuarie

O luna extrem de obositoare si Solicitanta.
Totusi am incput 2008 pe schiuri in Austria impreuna cu cei mai buni prieteni. Din octombrie 2007 am lucrat pe un proiect in Londra si Copenhaga si am cam facut naveta Bucuresti – Copenhaga – Londra – Bucuresti cam saptaminal. Asadar cam pe 2 ianuarie parca am plecat spre Londra si am muncit vreo 2 saptamini – ultimile pe acest proiect in Danemarca.
Apoi am plecat la Paris cu Toto. Am trait acele zile cu o intensitatea maxima pe care nu cred ca o voi mai egala in curind. In saptamina cu 21 – 25 ianuarie am stat intr-un spital in Paris unde stiinta si Doamne Doamne a invins. Pe 21 a fost si ziua mea, am facut 30 de anisori.
Am venit acasa si am plecat iar la Londra sa-mi inchei socotelile cu cei din Londara

Februarie
A inceput intr-o vineri, eu zburind de la Londra. Am ajuns pe Baneasa as schedule si Jhon m-a luat si dus direct la ROMSYS. Asa cum promisesem sefilor am reluat colaborarea. Bineintels ca de luni am reluat delegatiile, de data asta am dat Londra sau Copenhaga pe Medis, si avionul pe masina.. dar asta e. Totusi am reusit sa impun o politica buna (zic eu): saptamina la client de 4 zile (plecat luni venit joi).

Februarie a trecut fara prea multe evenimente. Aveam deja oferta din State de la Axon si am reluat discutiile cu Deloitte. Mi-au facut o oferta mai buna din punct de vedere salariu dar nu erau asa flexibili ca Axon. Trebuia sa ma duc in Huston, Texas si sa-mi iau casa acolo iar daca proiectul era in alta localitate trebuia sa fac naveta saptaminal. Ceea ce era foarte nasol pentru Geo care raminea singura in fiecare saptamina. Asa ca i-am refuzat.

Martie

Am pregatit actele pentru visa si le-am trimis celor de la Axon. In rest program obisnuit. Mers la job, mai mult pe la Medias decit in Bucuresti. Iesit cu prietenii la masa / bere, mers la tara la Crevedia. Ai mei s-au apucat de construit o casa si ma tot convocau la consiliu de familie sa vedem ce si cum sa facem la casa. Noroc cu Mau care si-a asumat un rol important de arhitect sef si tata director de santier. Eu am fost privitorul de pe margine, i-am lasat sa faca ce vor. Prea multe pareri uneori nu prea duc la un rezultat bun

Aprilie

Emotii… emotii
Pe 1 aprilie Axon a depus actele pentru visa. Ca si anul trecut au fost peste 150 de mii de cereri pentru 40 de mii de vize. S-a tras din nou la sorti ca si anul trecut doar ca anul asta am cistigat :D .
 

Mai

La sifirsit de aprilie am dat o fuga in SUA (chiar in saptamina cu pastele) sa iau pulsul. Am fost in Houston unde era o vreme ucigatoare. Caldura si umezeala foarte mare, disconfort maxim. Am venit repede inapoi pentru ca aveam o nunta la care trebuia sa particip. Si nu oricum ci in calitate de mire. Mi-a venit si mie rindul cum s-ar zice. Am impresia ca am pierdut si un pariu cu Gica, dar ce mai conteaza! De nunta s-a ocupat sotia si cred ca de aia a iesit asa frumoasa. Au mai fost si chesti nereusite dar asa e prima oara.

Iunie

Caribbean – St Martin / St Maarten!!!
Am fost in saptamina de miere in Caraibe. De fapt Geo ca eu am muncit :) . A fost foarte frumos chiar daca asteptarile au fost mari iar ceea ce am gasit acolo nu e chiar ca in poze. Totusi un in care m-as mai intoarce de citeva ori.

Iulie

Luna in care mi-am incheiat colaborarea cu Romsys. Avind in vedere ca urama sa plec in State am vrut sa am mai mult timp liber sa ma pregatesc. Si de mult imi doream o vancata de vara asa cum aveam in facultate. Timpul a zburat, mi-am predat tot ce facusem pe proiectul la care lucram si that was it!
Am lucrat 8 ani la Romsys. Poate prea mult sau poate prea putin. Am invatat foarte multe in acesti ani si am avut cei mai buni colegi posibili. Nu am avut nici un conflict cu sefii sau colegii si cred ca mi-am facut bine treaba. Cred ca oricind am usa deschisa acolo, trebuie doar sa apas pe clanta si sa zic “M-am intors!”.

August

In august am fost o saptamina in Polonia sa predau un curs de SAP. A fost interesant, mai fusesem acolo prin Aprilie parca si majoritatea cursantilor din Aprilie au venit si acum in August. Au fost polonezi, rusi si chehi. Foarte de treaba, iar dupa aprecierile lor mi-am facut treaba excelent (am luat nota 6.9 din 7 ).
Dupa ce m-am intors am plecat o saptamina la mare, la Olimp. Avem acolo un stabiliment foarte misto. Fost la plaja, club, restaurante! Foarte frumos. Plecat repede pentru ca aveam nunta lui Gica. Am plecat de vineri dimineata ca sa ajungem si la cununie. A doua zi, nunta a fost la Stirbey. Nunta foarte frumoasa, locatia si mincarea excelenta. Muzica a fost putin mai spre populara dar m-am distrat foarte tare.
A… si am luat bilete de avion Bucuresti – Seattle, doar dus :)
Aflasem deja ca voi lucra pe un proiect in Seattle.
S-a inagurat casa si am inceput sa o mobilam. Si cea mai tare achiziei a fost o piscina de plastic imensa!!! Abia astept sa facem una adevarata!

Septembrie

Am inceput sa ne caram din lucruri de la Bucuresti la Crevedia. Am stat intermitent Bucuresti  / Crevedia.
De aici inaite cam totul e pe blog.
Am venit aici in State pe 22 septembrie
 

Octombrie

Am mai dat o tura in Caraibe. Same island, same hotel, same stuff!
 

Noiembrie

Am inceput munca la birou. Ne-am hotarit sa mergem in Romania de sarbatori.

Decembrie

Deja suntem la jumatatea lui Decembrie. Geo pleca maine in Romania si eu vin pe 21. Abia astept sa va vad pe toti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>