2011 a’nceput

Prima actiune pe care am facut-o in lumea virtuala in 2011 a fost sa declar ca pentru 2011 nu mi-a propus nici un obiectiv. In aceasta decizie am fost inspirat de Leo Babauta. Leo promoveaza in ultimul timp pe blogul lui www.zenhabits.net conceptul de a trai viata fara obiective declarate. Astfel atunci cind se ivesc diverse oportunitati ai timp pentru a te ocupa de ele.

Pornind de la aceasta tema, vreau sa dezvolt citeva oportunitati care imi stateau de mult pe lista lucrurilor de facut:

1. Sa scriu mai mult aici pe blog. Pentru inceput o data pe saptamina. Asa cum se vede si din subtitlul blogului voi scrie in principal despre tehnologie, dezvoltare personala, antreprenoriat, finante personale.

2. Sa tin evidenta a ceea ce fac in fiecare zi (inspirat find de acest post: http://www.sebastianmarshall.com/the-evolution-of-my-timehabitlife-tracking ). Deja am inceput sa tin evidenta cheltuielilor, lucru pe care incepusem sa-l facem in State pentru ca banii se scurgeau printre degete si nu stiam unde se duc. Am tinut si evident a ceea ce mananc dar de citave zile am renuntat. Voi reincepe astazi. Tot ca si inspiratie pentru acest nou obicei pe care vreau sa-l adaug la rutina zilnica: “What you can’t measure, you can’t manage”.

3. Sa promovez Kindle in Romania prin site-ul : Kindle Romania

2011 a’nceput, va avea tot 365 de zile si numai fiecare dintre noi putem face din 2011 un an bun.

2 thoughts on “2011 a’nceput

 1. Salut,

  Omule, apreciez postul asta dar FUCK KINDLE! ca o sa ma lase fara X5… :)

  Tine minte: cartile se fac din hartie, hartia se face din paduri special plantate pentru asta, nu e consum de hartie = nu sunt paduri = putin oxigen pentru copilul tau in 40 de ani.

  Stop being selfish, think on next generation.

  Pup-o pe Geo din partea mea,

  Dan

 2. Salut Dan,

  Mult success cu pastrarea X5-ului… :) Numarul de carti Kindle vindute de amazon a fost pentru prima oara mai mare decit numarul de carti pe format de hirtie vindute tot de amazon. Raportul este de 143 la 100 in ultimele 3 luni.

  Cit despre copilul meu, in 40 de ani va avea deja copii… iar pentru chestia cu lipsa oxigenului nu trebuie sa astept 40 de ani, pot sa fac o excursie in Bucuresti :) .

  Asa ca ai grija de X5-ul ala… Kindle is the new future and the future is now!

  Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>