Grand Cinema Digiplex in Baneasa Shopping City

Dupa aproape 2 ani am dat din nou ochii cu ecranul magic. In Baneasa Shopping City s-a deschis in sfirsit un cinema. Am fost duminica sa vedem despre ce e ste vorba. Nu prea era aglomerat dar cinema-ul este intr-adevar destul de mare. Am inteles ca ar avea si o sala cu canapele. Am vazut un film usor de duminica dupa amiaza caruia nu prea i-am retinut titlul pentru ca era destul de lung.

Sonorizarea este foarte buna dar sala in care am fost (Sala 5) a fost destul de mica iar ecranul extrem de mare. Sau poate nu mai sunt eu obisnuit cu marele ecran. Am ales sa luam bilete pentru locuri premium care sunt scaune cu tapiserie din piele si care se rabateaza usor pe spate, destul de interesante.

Una peste alta, imi pare bine ca in sfirsit avem un cinematograf la doar 20 de minute asa ca asteptam filme mai bune ca sa iesim din casa mai des, mai ales ca o sa vina ploiele. Pretul unui bilet este de 26 de lei (31,5 lei pentru locuri premium), un pepsi medium (care are aproape 1 L) este 12 lei si o cutie de floricere mare tot in jur de 12 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>