Record

Faptul ca nu prea am mai scris se datoreaza si unui eveniment rar prin aceste parti ale lumii… Hmm, ce eveniment poate fi atit de rar pe acolo poate ca va veti intreba (limba romana scrisa a inceput sa-mi puna piedica atunci cind trebuie sa scriu cu liniuta: veti sau ve-ti)? Pai, cel mai rar eveniment pe aici este sa ai 30 de zile fara ploaie… Da aici se numara zilele consecutive in care vezi soarele si in care nu ploua. Vechiul record a fost de 29 de zile si a fost inregistrat prin 1984 daca imi aduc aminte. Nu stiu daca s-a omologat recordul pentru ca in chiar ziua a 30-a norisorii s-au scuturat putin asupra padurilor de aici.
Astazi si ieri cerul este innourat, bine insa ca nu ploua. Totusi afara e vreme inchisa si asa mi-am facut chef sa scriu pe blog. Nu prea multe totusi sa nu va plictisesc.

De fapt mai bine pun niste poze:
La Acvariu si prin Seattle

Widbey Island

Cu barca pe Lake Sammamish
Barca cu care ne-am dat putea atinge undeva pe la 40 de mile / h. M-am aventurat si m-am dat cu tube-ul si a fost foarte foarte misto.

La Crab-Pot si Karaoke
Crab-Pot e un lat de restaurante unde se maninca fructe de mare, in special crab. Crabul a fost senzational si karaoke-ul de dupa a fost foarte distractiv – dupa cum se vede si din poze.

One thought on “Record

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>